Zelfstandig blijven leven, hulpmiddelen24 helpt

HulpMiddelen24 is een webshop van HulpmiddelenNederland.nl - De specialist in hulpmiddelen voor een comfortabel leven. Als erkende Vitility-dealer bieden wij de beste producten voor scherpe prijzen. Hulpmiddelen24.nl is een online thuiszorgwinkel en levert via de website 800 scherp geprijsde thuiszorgartikelen aan sporters, chronisch zieken, praktijken (para)medici, ziekenhuizen, zorginstellingen, consumenten, apotheken, drogisterijen, verpleging, bedrijven en iedereen die ook het leven wat comfortabeler wil maken. Met het grootste assortiment aan hulpmiddelen van de Benelux vindt u bij ons altijd een product dat het leven gemakkelijker maakt. Onze medewerkers fungeren als trendwatchers. Voortdurend wordt het assortiment van HulpMiddelen24 uitgebreid. U vindt bij ons de nieuwste producten die u ondersteunen bij het zelfstandig leven en om dit te kunnen blijven doen.

Het assortiment van HulpMiddelen24

Al onze producten hebben als doel het bevorderen van de veiligheid en leefbaarheid in en rondom uw huis. HulpMiddelen24 is van mening dat het leven te allen tijde comfortabel moet blijven, ongeacht of u een beperking heeft of wat ouder wordt. Het assortiment bestaat uit hulpmiddelen voor alle ruimtes in uw huis. De producten helpen u bijvoorbeeld om niet uit te glijden in de badkamer of uw lichaam minder te belasten bij het schoonmaken. Natuurlijk vindt u bij HulpMiddelen24 ook een ruim aanbod aan middelen die er voor zorgen dat u mobiel blijft, zoals looprekjes, rollators en rolstoelen. Maar ook voor in de tuin heeft HulpMiddelen24 ondersteunende producten zodat u bijvoorbeeld kunt blijven tuinieren. Aan de linkerkant op de homepage vindt u alle categorieën bij elkaar.

De voordelen van HulpMiddelen24

HulpMiddelen24 is een officiële Vitility-dealer en heeft een ruim assortiment aan producten van dit professionele en gerenommeerde merk. HulpMiddelen24 hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid. Het is op vaste tijden mogelijk om persoonlijk advies te ontvangen van één van onze medewerkers. De tijden waarop dat mogelijk is staan rechtsboven op de homepage. Ook kunt u hier terecht voor al uw vragen over producten. Het bestelproces op HulpMiddelen24 verloopt gemakkelijk en snel. U kunt betalen met iDEAL en het product binnen enkele dagen al in huis hebben voor maar €4.95 aan verzendkosten. Voor het bestellen van onze artikelen hoeft u geen account aan te maken. U kunt direct producten in uw winkelwagentje plaatsen en afrekenen.

Bedrijven

Bent u een bedrijf of een instelling zoals bijvoorbeeld verpleeghuizen, zorgcentra, revalidatiecentra, ergotherapeuten, professionele gebruikers en wilt u regelmatig- en meerdere producten bestellen kunnen wij altijd een speciale, aantrekkelijke offerte "op maat" voor u verzorgen. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice. Wij zien u graag tegemoet als klant.

  Laden...